Other languages with Google Translate

Lokal krisfond

Integration Ekerö

Vänfamiljnätverket har startat en lokal krisfond för att kunna hjälpa nyanlända familjer, vuxna och ensamkommande i olika nödsituationer då inget annat stöd finns att tillgå.

Vill du hjälpa oss att kunna hjälpa? Skänk en gåva via Swish 1233658218.

Karin Gustafsson

Flyktingsamordnare och vänfamilj- och bosättningskoordinator

Mer om Karin Gustafsson

karin.gustafsson2@svenskakyrkan.se #flyktingsamordnare samt vänfamilj- och bosättningskoordinator

I projektet Öar utan gränser samverkar Ekerö kommun och det civila samhället för att välkomna nyanlända mälaröbor, skapa mötesplatser och underlätta för delaktighet och gemenskap i lokalsamhället. Svenska kyrkan Ekerö pastorat är med i detta projekt.

Ekerö kommun - Öar utan gränser