Other languages with Google Translate

Information om konfa

HUR ANMÄLER JAG MIG?
Sista anmälningsdag var den 16 september 2018.

I de fall grupperna blivit fulltecknade har en kölista upprättats, där vi i turordning erbjuder plats vid ev. avhopp.

KOSTNAD OCH ANMÄLNINGSAVGIFT
En del av kostnaden, 500 kr, är en anmälningsavgift som betalas för att bekräfta anmälan (gäller ej sommarkonfirmanderna). Den avgiften betalas inte tillbaka vid ett ev. avhopp. Resterande belopp betalas senare under året. För sommarkonfirmanderna gäller att sker avhopp efter årsskiftet 2018/2019 debiteras en avgift på 500 kr för bokningskostnader.

Pengar ska aldrig vara ett hinder för att konfirmeras. Vid enskilda fall kan pastoratet subvetionera en del av din kostnad för lägret. Kontakta oss om du har frågor.

MÅSTE JAG VARA DÖPT?
Du behöver inte vara döpt för att vara med i en konfirmandgrupp. Däremot behöver man vara döpt för att konfirmeras. Tillsammans med din konfirmationspräst och vårdnadshavare bestämmer ni hur just ditt dop ska genomföras.

ANDRA KONFIRMATIONSALTERNATIV
Även våra grannförsamlingar har konfirmationsgrupper.
Titta in på:
www.svenskakyrkan.se/bromma
www.svenskakyrkan.se/faringso
www.svenskakyrkan.se/vasterled

Eller gå in på www.konfirmationsthlm.se för att hitta andra konfirmationsalternativ.

Susanne  Olsson

Susanne Olsson