Infokanaler

Välj kanal som du vill ha information om pastoratet!

App

Ladda ner Kyrkguiden i din mobil. Appen visar Svenska kyrkans alla kyrkor och är dessutom fullmatad med aktiviteter. Du kan lägga upp dina favoritkyrkor. Och när du är på resande fot kan du låta appen söka närmaste kyrka och få reda på vad som händer där. Appen är gratis.

Webbplats

Här finns det massor med härliga grupper och händelser att ta del av på pastoratets webbplats. En ständigt aktuell kalender som visar som händer i kyrkorna!

Pastoratet finns på FB i olika konstellationer:
- Ungdom Ekerö
- Öppna Förskolan
- Ekerö Pastorat
Ungdom Ekerö finns även på Instagram och Snapchat.

Kyrkradion, Radio Viking

Du hittar Kyrkradion på Radio Viking 101,4 söndagar kl 09-10 med Marianne Abrahamsson, Barbro och Lennart Arlinger och Joakim Jonsson.
Läs mer om Kyrkradion här.

Kyrkluren

Ring 08-560 387 60, så får du veta vad som händer i kyrkorna under helgen.

Månadsblad

Här finns information om gudstjänster, föreläsningar och konserter under de närmaste månaderna. Beställ en gratis prenumeration:  08-560 387 00 eller Ekerö pastorat

Annonsering i lokalpress

Ekerö pastorat annonserar tillsammans med Färingsö församling i Mälaröarnas Nyheter och Mälarö Tidning.