Ekerö körvecka 3-6 augusti 2021

Kom igång med rösten och kroppen efter 1 ½ års röstvila

Efter att körverksamheten legat mer eller mindre nere i 1 ½ år, ser vi fram emot att den ska kunna komma igång igen efter sommaren. För att få en riktigt bra start med sångteknik, röstuthållighet och få ny inspiration, erbjuder Ekerö körvecka ett specialupplägg för just detta med tre spår:

Anti-Aging för rösten med två certifierade Anti-Aging pedagoger, Susanne Carlström och Petra Valman.

Scenisk kör med Anci Hjulström.

Körsång blir det förstås också. En blandad repertoar med några satser ur Händels Messias, men även andra genrer kommer vi att ägna oss åt. Kerstin Baldwin Sterner leder körsången. Hon är organist och körledare sedan 2008 i Ekerö pastorat och detta är den 11:e körveckan hon leder.

 Vi håller på i fyra dagar för att inte överanstränga rösterna i starten. Upplägget kommer att anpassas efter då gällande corona-rekommendationer från folkhälsomyndigheten (FHM).

 Körveckan äger rum i Ekebyhovskyrkans lokaler på Ekerö. Det planeras för ett avslutningsframträdande i Ekerö centrum.

 Deltagaravgiften är 1 400 kr, för det får du: lunch varje dag, fika på morgonen och på eftermiddagen, noter, ett pass varje dag med Anci Hjulström i mindre grupp, uppsjungning med Anti-Aging pedagog och sedan vidare arbete i mindre grupp.           

Vi räknar med att kunna anpassa upplägget efter de rekommendationer från FHM som gäller så veckan ska gå att genomföra. Men om läget är allvarligt förbehåller vi oss rätten att ställa in/flytta fram körveckan.

 ANMÄLAN:

Anmälan öppen 15 maj – 15 juni och görs via Ekerö körveckas hemsida:

www.ekerökörvecka.se

Anmälan garanterar inte plats. Efter sista anmälningsdatum meddelar Körveckan om plats kan erbjudas senast den 18 juni.

 

Körsång Ekerö pastorat

Här finner du mer information om våra körer i Ekerö pastorat

Körsång