Eds församling Besöksadress: LÖVSTAVÄGEN 6, 19442 UPPLANDS-VÄSBY Telefon: +46(8)58891850 E-post till Eds församling

SvenskakyrkanStockholm har en POD ihop.

I den kanalen kan du lyssna till samtal mellan kyrkoherde Christofer Wilson och lokala profiler i Eds församling, vilka har något intressant att berätta eller diskutera med Christofer.

Tre församlingar i Svenska kyrkan har en POD-kanal ihop.

Christofer Wilson, kyrkoherde i Eds församling, Agneta Lagercrantz, kommunikatör Stockholms domkyrkoförsamling, Yvonne Hallin, kyrkoherde i Djurö, Nämdö och Möja församling möter intressanta personer för intressanta samtal. Samtal som publiceras via en gemensam POD-cast. Den heter rakt upp och ner SvenskakyrkanStockolm.

Lyssna, lär känna och berörs! Och lämna gärna en kommentar här på hemsidan eller på vår plattform Libsyn om vad du tycker om samtalen. PODen är även tillgänglig för nedladdning till mobilen. iPhone-ägare hittar PODen på Podcaster och Android-ägare hittar den på CastBox.

Vår ambition är att det ska komma något nytt från Eds församling ungefär en gång i månaden. Har du några tips på ämnen för Christofer att diskutera med inbjuden gäst eller en lokal profil du vill höra i vår POD så kontakta gärna Christofer eller informatör Annika Andersson. Du hittar kontaktuppgifter på vår sida för kontakt.

Kommentar till PODen SvenskakyrkanStockholm