Öppna förskolan

Här kan föräldralediga mammor och pappor träffas för att umgås, träffa nya vänner, leka, sjunga, måla och pyssla med barnen. Förskolan har öppet under terminen. Alla föräldrar och barn hälsas välkomna tisdag, torsdag och fredag förmiddag till Eds församlingsgård på Lövstavägen 6.

öppna förskolan

Höstterminen 2019 öppnar vi den 3 september.
Bottenvåneningen i Eds församlingsgård på Lövstavägen 6.

Du som är hemma med ditt barn är varmt välkommen till Eds församlings öppna förskola. Den har öppet tisdagar och torsdagar kl. 8 - 12 samt fredagar kl. 9 - 12, under terminstid, till Lövstavägen 6 (mittemot Runbyskolan).

Hör gärna av dig till Wioletta på mejl eller telefon om du undrar något mer kring öppna förskolans aktiviteter.

Tisdagar och Torsdagar kl. 8.00-12.00 samt Fredagar kl. 9.00 - 12.00

Tisdagar kl. 10.00 är det sångstund

Torsdagar kl. 10.00 är det sångsaga

Fredagar kl. 10.00 är det pysselstund