Öppna förskolan

Här kan föräldralediga mammor och pappor träffas för att umgås, träffa nya vänner, leka, sjunga, måla och pyssla med barnen. Förskolan har öppet under terminen. Alla föräldrar och barn hälsas välkomna tisdag, torsdag och fredag till Eds församlingsgård på Lövstavägen 6. Klicka här för att se tider och aktiviteter!

öppna förskolan

Höstterminen 2019 avslutar vi tisdag den 17 december.
Öppna förskolan drar igång vårterminen 2020 tisdag den 21 januari.

Alltid på bottenvåningen i Eds församlingsgård på Lövstavägen 6.

Du som är hemma med ditt barn är varmt välkommen till Eds församlings öppna förskola på Lövstavägen 6, mittemot Runbyskolan. Öppna förskolan har öppet under terminstid tisdagar kl. 8 - 12, torsdagar kl. 11 - 14  samt fredagar kl. 9 - 12, under terminstid. Torsdagar serveras även lunchsoppa på entréplan.

Hör gärna av dig till Wioletta på mejl eller telefon om du undrar något mer kring öppna förskolans aktiviteter.

Tisdagar kl. 8.00-12.00
Torsdagar kl. 11.00-14.00
Fredagar kl. 9.00 - 12.00

Tisdagar kl. 10.00 är det sångstund