Inställd - Öppna förskolan

Här kan föräldralediga mammor och pappor träffas för att umgås, träffa nya vänner och leka med barnen på Eds församlingsgård, Lövstavägen 6 i Upplands Väsby.  Obs! Verksamheten är inställd med anledning av pågående Covid-19-pandemi. Ersätts med Öppen förskola i det fria på torsdagar.

åtgärder med anledning av coronaviruset

Mars 2020: Svenska kyrkan i Eds församling anpassar sin verksamhet utifrån myndigheternas rekommenationer gällande Covid-19-pandemin. Den verksamhet som presenteras här är inställd som en åtgärd att minska smittsprindning till utsatta grupper.

öppna förskolan

Öppna förskolan drar igång vårterminen 2020 tisdag den 21 januari.

Alltid på bottenvåningen i Eds församlingsgård på Lövstavägen 6.

Du som är hemma med ditt barn är varmt välkommen till Eds församlings öppna förskola på Lövstavägen 6, mittemot Runbyskolan.

Öppna förskolan i Eds församling

Vi har vanligen öppet under terminstid tisdagar kl. 8 - 12, torsdagar kl. 10.30 - 13.30  samt fredagar kl. 9 - 12, under terminstid. Torsdagar serveras även lunchsoppa på entréplan.

Hör gärna av dig till Wioletta på mejl eller telefon om du undrar något mer kring öppna förskolans aktiviteter.

Tisdagar kl. 8.00-12.00
Torsdagar kl. 10.30-13.30
Fredagar kl. 9.00 - 12.00

Tisdagar kl. 10.00 är det sångstund