Foto: Alex Giacomini

Onsdagskul

På Onsdagskul Här finns det möjlighet att lära känna andra på ett djupare sätt än det kanske är möjligt att göra under en vanlig skoldag. Gruppen riktar sig till barn i årskurs 5-6 och träffas på onsdag eftermiddagar kl. 15-17 i Eds klockargård, mittemot Eds kyrka.

I Eds församling är det viktigt att alla kan känna sig trygga att de får vara sig själva. Vi vill att alla ska trivas tillsammans.

Verksamheten Onsdagskul leds av församlingspedagog Wioletta Abramczyk

• Vi sjunger, leker, pysslar, myser och gör utflykter.
  • Vi samtalar om allt mellan himmel och jord.
  • Ibland firar vi en kortare andakt.
  • Alla barn i årskurs 5 till 6 är välkomna.

Vi möts onsdagar kl. 15.30-17.30 Församlingen bjuder på mellis.

Barnen hämtas och lämnas vid Runby skola.

Församlingen ordnar skjuts med minibuss från parkeringen vid Runby skola. Barnen hämtas kl. 15.00, efter aktivitetens slut skjutsas de tillbaks till skolans parkering.

Höstterminen startar onsdag 16 september och slutar den 9 december. Vi planerar även för ett övernattningsläger i klockargården under höstterminen och i december möts vi en heldag för julkul.

Anmälan sker via formulär på sidan för Anmälan till barnverksamhet.