Eds församling Besöks- och postadress: LÖVSTAVÄGEN 6, 19442 UPPLANDS-VÄSBY Telefon: +46(8)58891850 E-post till Eds församling

SPA FÖR SJÄLEN

Känner du behov av ett stilla rum där du kan återhämta dig i tystnad. Välkommen till Eds församling och Spa för själen. (klicka här för att läsa mer).

Spa för själen

• Söndag 26 augusti kl. 14-16, Eds klockargård
  • Söndag 23 september kl. 14-16, Eds församlingsgård
  • Söndag 7 oktober kl. 14-16, Eds församlingsgård
  • Söndag 18 november kl. 14-16, Eds församlingsgård

Föranmälan till anna.rosengren@svenskakyrkan.se

Med meditativ musik, en stillhetsövning och tillgång till att få lättare hand- eller huvudmassage blir det lättare att landa i här och nu. Vi släpper det som för tillfället sker utanför, tonar ner och tonar in i det som vi upplever i nuet. Du deltar helt på dina egna villkor och i det du vill.

en miniretreat

Eds församling erbjuder Spa för själen, som är en miniretreat, för kropp och själ, där vi finner gemensam återhämtning i tystnad.
Under två timmar erbjuds du att välja mjuka rörelser, närvaroövning, stillhetsövning, handmassage, huvudmassage, läkande beröring och mandalamålning.

Spa för själen är ett samarbete mellan Eds församling och lokala friskvårdsaktörer.

återhämtning i tystnad

Spa för själen är en särskild metod för återhämtning i tystnad, som har funnits i kyrkan i över 15 år, med syfte att erbjuda lugn och återhämtning. Spa för själen bygger på lugna mjuka rörelser, närvaroövning och stillhetsövning vilka fylls med innehåll utifrån situation och målgrupp. Spa för själen kan ha lite olika prägel beroende på vem som håller i det och vilka det är till för.