Eds församling Besöks- och postadress: LÖVSTAVÄGEN 6, 19442 UPPLANDS-VÄSBY Telefon: +46(8)58891850 E-post till Eds församling

Sinnesrogudstjänst i Eds kyrka

I samarbete mellan Eds församling och Edshemmet. Höstens gudstjänster med inriktning mot Sinnesro äger rum onsdag 19 september kl. 18.30, onsdag 24 oktober kl. 18.30. Enkel fika serveras i klockargården från 17.45. Varmt välkommen!

Sinnesrogudstjänst

Sinnesrogudstjänster har sin grund i tolvstegsandligheten, men riktar sig till alla som upplevt, upplever eller längtar efter en väg från mörker till ljus. Syftet är fördjupad tillit, gemenskap, stärkt självkänsla och mening, särskilt i tider då livet skaver. Predikan består av en livsberättelse som någon delar och där man sätter ord på det som är brustet, men också det som lyser vägen till harmoni och sinnesro. Församlingen delar nattvard, tänder ljus och erbjuder förbön.
Eds församlings Sinnesrogudstjänster bygger också på Guldvägen, en metod för andlig fördjupning, meditation och personlig utveckling utifrån Frälsarkransen.
Efter gudstjänsten erbjuds fika och fördjupande samtal i en mindre grupp.