Eds församling Besöks- och postadress: LÖVSTAVÄGEN 6, 19442 UPPLANDS-VÄSBY Telefon: +46(8)58891850 E-post till Eds församling

Öppna förskolan öppen även fredagar

Nu håller öppna förskolan i Runby (Eds församlingsgård, Lövstavägen 6) öppet även fredagar, utöver tisdagar och torsdagar.

Eds församlings öppna förskola i Runby är en omtyckt samlingspunkt. I församlingsgården på Lövstavägen 6 fylls bottenvåningen av barnjoller och vuxenprat. Här träffas man för att umgås och lära känna nya vänner samt leka, pyssla och sjunga med barnen.
Det finns tillgång till ett pentry med kyl, spis och micro för den som vill värma lunchmat. Enklare fika serveras till självkostnadspris.
Förskolan har öppet under terminstid och nu ökar församlingen öppethållandet, utöver tisdag och torsdag, till att omfatta även fredag förmiddagar.
Föreståndare för förskolan, pedagog Wioletta Abramczyk, hälsar alla daglediga föräldrar och deras barn varmt välkomna.

Öppettider och aktiviteter

Tisdagar kl. 8.00–12.00, sångsaga kl. 10.00