Öppna förskolan i Runby

Eds församlings öppna förskola i Runby är en omtyckt samlingspunkt. I församlingsgården på Lövstavägen 6 fylls bottenvåningen av barnjoller och vuxenprat. Vi öppnar upp för vårterminen tisdag 24 januari 2019.

Här träffas man för att umgås och lära känna nya vänner samt leka, pyssla och sjunga med barnen. Det finns tillgång till ett pentry med kyl, spis och micro för den som vill värma lunchmat. Enklare fika serveras till självkostnadspris.
Förskolan har öppet under terminstid. Efter juluppehållet öppnar vi tisdag 24 januari 2019. Föreståndare för förskolan, pedagog Wioletta Abramczyk, hälsar alla daglediga föräldrar och deras barn varmt välkomna.

Öppettider och aktiviteter

Tisdagar kl. 8.00–12.00, sångsaga kl. 10.00