Eds församling Besöks- och postadress: LÖVSTAVÄGEN 6, 19442 UPPLANDS-VÄSBY Telefon: +46(8)58891850 E-post till Eds församling

Nyfiken på Qigong?

Genom lugna rörelser bygger, stärker och stretchar Qigong kroppen samtidigt som den tränar upp den mentala förmågan till lugn och ro, fokusering och koncentration. Drop in tisdagar under terminstid (för datum, klicka här!)

Qigong är en kinesisk hälsotradition med tusenåriga rötter. Fritt översatt står ”Qi” (Chi) för livsenergi, ”gong” står för daglig träning. Eds församling erbjuder Qigong utan kostnad. Alla är välkomna! Ledare Annika Daag anpassar träningspasset utifrån gruppens nivå så att även äldre kan delta.

Drop-in: Qigong

Tid: Tisdagar kl. 9.30–10.30
Datum: 30 januari - 17 april  (ej 27/2, 6/3, 27/3, 3/4)
Plats: Eds församlingsgård