Eds församling Besöks- och postadress: LÖVSTAVÄGEN 6, 19442 UPPLANDS-VÄSBY Telefon: +46(8)58891850 E-post till Eds församling

Ge bort en matkasse i jul!

I Upplands Väsby finns människor som kämpar för att få vardagen att gå ihop. Inför jul satsar vi på att förmedla matkassar. Vi vänder oss till hushåll i Upplands Väsby, främst Eds församling, som av olika anledningar behöver en uppmuntran i julhelgen. Det gäller barnfamiljer, ensamstående och familjer.

Eds församling har startat ett initiativ till lokal välgörenhet. Med en gemensam insats kan vi göra livet lite lättare för många av dem som av olika anledningar har svårt att få vardagen att gå ihop.

Donera

Sätt in din gåva till Eds församling bg 294 - 81 31. Du kan även skicka ditt bidrag via swish på nr 123 067 1958. Märk insättningen/överföringen Eds hjälpkassa. Alla insamlade medel går oavkortat till behövande.

Initiativtagre till matkassen är Eds församling i Upplands Väsby.

Projektet sponsras av:

• Svenska kyrkan i Eds församling
  • Hyresgästföreningen
  • Hemköp
  • Lions

Julgodis och kakor

Tycker du om att baka kakor och godis så kan du även skänka en extra guldkant till matkassen genom att göra detta. Du kan lämna dina bakverk till Eds församling under expeditionstid fram till måndag 17 december, portionerade i lagom antal för ett normalhushåll. Bakverken behöver kunna frysas eller tåla att förvaras i rumstemperatur fram till julafton.

Julklappar

Om du vill skänka julklappar så går det också bra. Hör av dig till vår församlingsassistent Leena Bodefjäll så kan hon lämna upplysningar om ålder och kön på dem som får ta emot matkassar, och kanske även ge förslag på lämpliga julklappar.

Ansök

Fyll i formuläret här på hemsidan för att ansöka om hjälp eller tipsa om någon som behöver hjälp. Formulären finns även i pappersformat på Eds församlingsgård och i Eds kyrka. Alla uppgifter behandlas konfidentiellt av kvalificerade handläggare.

Ansök om matkasse senast 13 december 2018

Alla uppgifter behandlas konfidentiellt av kvalificerade handläggare.