Artistgrupp

I Eds församling har vi en grupp som gestaltar sånger med dans, drama och bild. Gruppen är öppen för barn i årskurs 4-6 och träffas på torsdag och fredag eftermiddag kl. 14.30 - 15.30 under terminstid.

Kreativa uttryck har alltid haft sin givna plats inom Svenska kyrkan. Flera av våra kyrkor rymmer en konstskatt av sällan skådat slag, Eds kyrka är inget undantag. Vid varje gudstjänst spelar musiken sin givna roll och bibelns texter och berättelser får ofta, särskilt vid barn och ungas medverkan, en gestalt i form av drama och dans.

ARTISTGRUPP I ED

Höstterminen startar torsdag 17 september och avslutas med en uppvisning söndag 22 november.

• Torsdagar 14.30 – 15.30 möts vi med fokus på sång och musik.
  • Fredagar kl. 14.30 – 15.30 möts vi med fokus på dans, bild och drama.

Plats: Eds församlingsgård, Lövstavägen 6, Upplands Väsby

Ledare är yrkesmusiker Fredrik Wadman, assisterad av församlingspedagog Wioletta Abramczyk.

Anmälan sker senast 1 september via formulär på sidan för Anmälan till barnverksamhet.