Eds församling Besöks- och postadress: LÖVSTAVÄGEN 6, 19442 UPPLANDS-VÄSBY Telefon: +46(8)58891850 E-post till Eds församling

Torsdagssoppa

Ett antal torsdagar kl. 11-12.30 under terminstid, se separat notis, finns det tillgång till sopplunch i församlingsgården. Bebisar, unga, gamla - alla är välkomna!

Kom till församlingsgården på torsdagar! Då erbjuder Eds församling sopplunch till reducerat pris.

Öppna förskolan, bottenplan, öppnar kl. 8, med sångstund kl. 10. Efter sångstunden fortsätter samvaron på entréplan i församlingsgården. Alla är välkomna, bebisar, unga, gamla!

Vissa torsdagar kompletteras vår mötesplats med musikunderhållning och föredrag kl. 12. Dessa annonseras på hemsida och i lokaltidningen.