Inställd - Torsdagssoppa

Torsdagar kl. 11-12.30 under terminstid, serveras sopplunch i församlingsgården. Obs! Verksamheten är inställd från 19 mars och terminen ut med anledning av pågående Covid-19-pandemi.

åtgärder med anledning av coronaviruset

Mars 2020: Svenska kyrkan i Eds församling anpassar sin verksamhet utifrån myndigheternas rekommenationer gällande Covid-19-pandemin. Den verksamhet som presenteras här är inställd som en åtgärd att minska smittsprindning till utsatta grupper.

Kom till församlingsgården på torsdagar! Då erbjuder Eds församling sopplunch till reducerat pris.  40 kr för vuxna, 20 kr för barn. Som alternativ till soppa finns det även paj. Något alternativ är alltid laktos och glutenfritt. Barnportion av pannkakor finns till barnen.

Öppna förskolan, bottenplan, öppnar kl. 8, med sångstund kl. 10. Efter sångstunden fortsätter samvaron på entréplan i församlingsgården. Alla är välkomna, bebisar, unga, gamla!

Vissa torsdagar kompletteras vår mötesplats med musikunderhållning och föredrag kl. 12. Dessa annonseras på hemsida och i lokaltidningen.