Eds församling Besöks- och postadress: LÖVSTAVÄGEN 6, 19442 UPPLANDS-VÄSBY Telefon: +46(8)58891850 E-post till Eds församling

Torsdagssoppa

Ett antal torsdagar kl. 11-12.30 under terminstid, serveras sopplunch i församlingsgården. Bebisar, unga, gamla - alla är välkomna!

Kom till församlingsgården på torsdagar! Då erbjuder Eds församling sopplunch till reducerat pris.  40 kr för vuxna, 20 kr för barn. Som alternativ till soppa finns det även paj. Något alternativ är alltid laktos och glutenfritt. Barnportion av pannkakor finns till barnen.

Öppna förskolan, bottenplan, öppnar kl. 8, med sångstund kl. 10. Efter sångstunden fortsätter samvaron på entréplan i församlingsgården. Alla är välkomna, bebisar, unga, gamla!

Vissa torsdagar kompletteras vår mötesplats med musikunderhållning och föredrag kl. 12. Dessa annonseras på hemsida och i lokaltidningen.