Kyrka på nätet

Här kan du ta del av en digital hälsning från Eds församling: Ett bildspel med texter och musik för söndagens gudstjänst. En ny hälsning publiceras inför varje söndag kl. 11. Här hittar du även andra gudstjänster och evenemang som ordnas av Svenska kyrkan digitalt.

En digital hälsning från Eds församling söndag 31maj

TEMAT ÄR DEN HELIGA ANDEN

Dagens bön och dagens evangelium läses av Kristina Hellqvist. Eds fria röster sjunger Holy spirit, och Emma Gottfridsson sjunger psalm 791 Du vet väl om att du är värdefull.
Annika Andersson, Eds församling, samt Fredrik Olofsson, församlingsherde i Linköping, stadsdelen Tannefors, bidrar med reflektioner (i text) kring temat Den heliga Anden.

I dessa dagar när vi inte har möjlighet att samla in kollekt vid Gudstjänsten välkomnar vi särskilt alla att skänka bidrag via Swish. Du kan ange kollektändamålet i meddelanderutan på din swishapp för att försäkra dig om att pengarna går till söndagens ändamål.

Eds församlings Swishnummer är 123 067 1958

Söndagen den 31 maj samlar vi in kollekt till Eds diakonala hjälpkassa.

ANDENS FRUKTER

En digital hälsning på temat Andens frukter, med och av Wioletta Abramczyk. Medverkar gör även Annika Andersson, Erik Wadman och Daniel Lundin från Eds församling.

Information uppdaterad 2020-04-02
Med anledning av pågående Covid-19-pandemi avstår vi från att kalla till offentliga gudstjänster. Dock kommer det vara möjligt att ta del av olika former av digitalt gudstjänstliv på nätet. Du kan nå dessa gudstjänster här, eller på vår facebooksida.