Eds församling Besöksadress: LÖVSTAVÄGEN 6, 19442 UPPLANDS-VÄSBY Telefon: +46(8)58891850 E-post till Eds församling

Kyrkokör i Eds församling

Är du intresserad att vara med och sjunga i kör ska du genast höra av dig. I Eds församling har vi både en kyrkokör för vuxna och barnkörer. Dessa framträder regelbundet i samband med gudstjänster i församlingen.

Kyrkokören Edskören

Edskören är vår kör för vuxna som träffas på torsdagkvällar i församlingsgården för att öva tillsammans. Edskören framträder regelbundet i kyrkan i samband med gudstjänsterna.

barnkören Edsklockorna

Barn- och ungdomskörerna över antingen tisdagar eller torsdag på eftermiddagen och församlingen erbjuder även en stunds fritids i samband med detta.

Teater och dramakurs

Vi ordnar även teater- och dramakurser för barn och ungdom beroende på efterfrågan.

Körledare i Eds församling

Om du är intresserad av körverksamhet är du varmt välkommen att kontakta oss för mer information.

Kontakta i första hand församlingens kyrkomusiker Daniel Lundin och Erik Wadman.

Daniel Lundin

Direkt: 0858891856