Eds församling Besöks- och postadress: LÖVSTAVÄGEN 6, 19442 UPPLANDS-VÄSBY Telefon: +46(8)58891850 E-post till Eds församling

Himmel och pannkaka!

Saknar du öppna förskolan som en samlingspunkt för att få träffa andra föräldrar? Vill du ha en möjlighet att få en sångstund tillsammans med ditt barn? Vill du slippa laga lunch en lördag? Då är ”Himmel och pannkaka” ett perfekt alternativ..

Himmel å pannkaka vt2018

Vi träffas och börjar med sångstund kl. 10. Sen dukar vi upp till pannkakslunch vid kl. 11. Följande datum planerar vi för Himmel å pannkaka i Eds församling under vårterminen 2018

• 24 februari kl. 10.00 - 12.00 i Eds församlingsgård
  • 14 april kl.10.00 - 12.00 i Eds församlingsgård

Några gånger per termin (se kalender) träffas vi, barn 1-5 år med vuxen, och har en sångstund med stor igenkänning från öppna förskolan. Därefter samlas vi kring dom dukade borden och äter pannkakor. Så välkommen och ta chansen att träffa gamla och nya bekanta!

För att veta hur mycket pannkakor vi ska ordna så ser vi gärna att ni meddelar att ni kommer. Mejla Wioletta Abramczyk gärna senast torsdagen innan. Missar ni att anmäla er är ni välkomna ändå!

Arrangörer
Wioletta Abramczyk, pedagog