Eds församling Besöks- och postadress: LÖVSTAVÄGEN 6, 19442 UPPLANDS-VÄSBY Telefon: +46(8)58891850 E-post till Eds församling

Har du fått senaste numret av PRESENS?

Presens är vår församlingstidning som vi gör tillsammans med Hammarby församling. Den delas ut som oadresserad reklam i både Ed och Hammarby församling fyra gånger per år: februari, maj, augusti och november.

Distributionen fungerar inte felfritt

Ibland fungerar inte distributionen som den ska och vi är väldigt intresserade av att veta ifall du inte har fått tidningen, trots att du bor i Eds församling eller Hammarby församling.

I så fall får du gärna fylla i formuläret nedan.

Du kan alltid hämta senaste numret i någon av kyrkorna Vilunda, Hammarby eller Ed, samt i våra församlingslokaler.

Du kan även läsa PRESENS online (klicka på länken)

Detta formulär fyller du i om du bor i Hammarby församling eller Eds församling och därför kan förvänta dig att få tidningen PRESENS med posten fyra gånger per år: februari, maj, augusti och november.

Bor du inte i församlingen? Vill du ha PRESENS hemskickad? Ange din adress nedan så skickar vi PRESENS till dig till dess att du säger upp ditt intresse.