Foto: Johannes Frandsen

FISK-klubben

I Eds församling har vi en FISK-klubb där barn i åldern 4-6 år får lära känna bibelns berättelser, dess symboler, gestalter och persongalleri. Gruppen träffas varannan fredag kl. 16-17 i Eds klockargård, mittemot Eds kyrka.

Fisken är de första kristnas hemliga tecken. Varje barn som döps i Eds kyrka får också en keramikfisk i dopminne. I FISK-klubben får ditt barn (ålder 4-6 år) lära känna bibelns berättelser, dess symboler, gestalter och persongalleri. Förälder eller nära anhörig är med varje gång och förutom att lyssna till bibelns berättelser pysslar vi och sjunger tillsammans med barnen.

FISK-klubb höstterminen 2020

FISK-klubben träffas första gången fredag den 18 september och avslutas fredag den 11 december. Vi träffas varannan fredag kl. 16-17.

Anmäl ditt barn via formulär för anmälan till barnverksamhet.