Bokningsförfrågan, vigsel

webbformulär

Vigsel i eds kyrka

Eds kyrka är en omtyckt vigselkyrka. Här kan ni fira er vigselgudstjänst enligt Svenska kyrkans ordning. Par som gift sig borgerligt och önskar välsignelse över sitt äktenskap är också välkomna. Kyrklig vigsel kan äga rum om den ena parten tillhör Svenska kyrkan. Gör er bokningsförfrågan om vigsel i nedan webbformulär.

Här gör du din bokningsförfrågan gällande VIGSEL i Eds församling

Inom Svenska kyrkan skyddar vi den information som du anförtror oss med, samt följer de lagar och regler som finns för att skydda din integritet.

Din bokningsförfrågan besvaras via e-post inom 2 arbetsdagar. Definitiv bekräftelse skickas även via post.

Vigseln förbereds tillsammans med präst vid ett vigselsamtal några veckor i förväg.