Bokningsförfrågan om dop

webbformulär

Tid för dop

Eds församling erbjuder i första hand doptider på lördag och söndag eftermiddag, men även andra tider är möjliga. Vi kan även fira dop i söndagens huvudgudstjänst kl 11.00.

Lokal för dopkaffe

Samtidigt som du bokar tid för dop kan du även boka Församlingsgården eller Klockargården för dopkaffe

Här gör du din bokningsförfrågan om DOP i Eds församling

Inom Svenska kyrkan skyddar vi den information som du anförtror oss med, samt följer de lagar och regler som finns för att skydda din integritet.

Bekräftelse på din förfrågan skickas via e-post samt även via post.

Dopet förbereds tillsammans med präst vid ett dopsamtal några veckor i förväg.

I samband med dop finns det även möjlighet att hyra Eds församlingsgård eller Eds klockargård för dopkaffe. Ange gärna en prioirtetsordning på vilken lokal du helst vill hyra.