Bokningsförfrågan om begravning

webbformulär

Expeditionstid

Bokning av begravning görs via begravningsbyrå eller direkt med vår expedition, vilken nås på 08-588 918 50. Vår expedition är öppen tisdagar, onsdagar, torsdagar och fredagar kl. 10-12 för besök och bokningsförfrågan. Utanför expeditionstid kan du skicka en bokningsförfrågan via vårt webbformulär nedan. Vi svarar inom 1 arbetsdag.

Begravningskaffe

I samband med begravning finns det möjlighet att boka Eds församlingsgård eller Eds klockargård för begravningskaffe.

Bokningsförfrågan gällande BEGRAVNINGSRITUAL. Datum och tid i prioritetsordning.

Inom Svenska kyrkan skyddar vi den information som du anförtror oss med, samt följer de lagar och regler somf inns föra tt skydda din integritet.

I samband med begravning finns det även möjlighet att hyra Eds församlingsgård eller Eds klockargård för begravningskaffe. Ange gärna vilken lokal som främst önskas.