Other languages with Google Translate

Kontakt

Dunker-Lilla Malma församling Besöks- och postadress: Tingsgatan 1, 64260 MALMKÖPING Telefon: +46(157)20052 E-post till Dunker-Lilla Malma församling

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Musikalen "som ett spännande paket"

Nu på söndag 22 april, firar vi gudstjänst för stora och små i Lilla Malma kyrka kl. 14.00 (OBS TIDEN). Barnkören kommer i gudstjänsten att spela upp musikalen "som ett spännande paket"

På söndag kommer predikan att se lite annorlunda ut. Barnkören kommer att spela upp musikalen "som ett spännande paket", de har övat många timmar för att lära sig repliker, sång och dans.

Sofia Björklind kommer ackompanjera på piano och Philip Alebo kommer att spela trummor.

OBS TIDEN!

Söndag 22 april, kl. 14.00 i Lilla Malma kyrka.

Efter gudstjänsten serveras kyrkkaffe.