Dunker-Lilla Malma församling

Kontakt

Dunker-Lilla Malma församling Besöksadress: Tingsgatan 1, 64260 MALMKÖPING Telefon: +46(157)20052 E-post till Dunker-Lilla Malma församling Webbplats

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Genomgång av våra gravar

Efterlysning av gravrättsinnehavare!

Dunker Lilla Malma församling söker gravrättsinnehavare till gravplatser på Dunkers kyrkogård, Lilla Malma gamla kyrkogård och skogskyrkogården.

Församlingen saknar uppgifter om gravrättsinnehavare till ett antal gravplatser.

Sedan 2014 har det suttit gröna skyltar på de här gravplatserna, med en uppmaning till anhöriga att kontakta kyrkogårdsförvaltningen. Efter 24 april 2017 kommer gravplatserna, där vi fortfarande inte blivit kontaktade av anhöriga, att betraktas som återlämnade till församlingen. Det kan medföra att gravanordningen tas bort.

På församlingens anslagstavlor finns förteckningar över vilka gravplatser vi saknar uppgifter om. Du kan även ladda ner förteckningen som pdf-fil här nedan.

Kontakta oss senast 2017-04-23

Du som är osäker om detta berör dig eller vill veta om du verkligen är antecknad som gravrättsinnehavare kan kontakta församlingsexpeditionen:

Telefon: 0157-20052
Epost: Dunker-Lilla Malma församling