Dunker-Lilla Malma församling

Kontakt

Dunker-Lilla Malma församling Besöksadress: Tingsgatan 1, 64260 MALMKÖPING Telefon: +46(157)20052 E-post till Dunker-Lilla Malma församling Webbplats

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Genomgång av våra gravar

Efterlysning av gravrättsinnehavare!

Dunker-Lilla Malma församling söker gravrättsinnehavare till gravplatser på Dunkers kyrkogård, Lilla Malma gamla kyrkogård och skogskyrkogården.

Enligt begravningslagen måste det finnas en gravrättsinnehavare till varje gravplats.

Vi söker nu anhöriga eller närstående till gravsatta på våra kyrkogårdar. De gravar som berörs är försedda med en grön skylt med uppmaningen att kontakta kyrkogårdsförvaltningen. Får inte församlingen kontakt med anhöriga kan det medföra att gravanordningen tas bort på sikt.

Du som är osäker om detta berör dig eller vill veta om du verkligen är antecknad som gravrättsinnehavare kan kontakta församlingsexpeditionen:

Telefon: 0157-20052
Epost: Dunker-Lilla Malma församling