Other languages with Google Translate

Kontakt

Dunker-Lilla Malma församling Besöks- och postadress: Tingsgatan 1, 64260 MALMKÖPING Telefon: +46(157)20052 E-post till Dunker-Lilla Malma församling

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Genomgång av våra gravar

Efterlysning av gravrättsinnehavare!

Dunker Lilla Malma församling söker gravrättsinnehavare till gravplatser på skogskyrkogården och Lilla Malma .

Församlingen saknar uppgifter om gravrättsinnehavare till ett antal gravplatser.

Sedan 2015 har det suttit gröna skyltar på de här gravplatserna, med en uppmaning till anhöriga att kontakta kyrkogårdsförvaltningen. Efter 22 april 2018 kommer gravplatserna, där vi fortfarande inte blivit kontaktade av anhöriga, att betraktas som återlämnade till församlingen. Det kan medföra att gravanordningen tas bort.

På församlingens anslagstavlor finns förteckningar över vilka gravplatser vi saknar uppgifter om. Du kan även ladda ner förteckningen som pdf-fil på församlingens hemsida.

Kontakta oss senast 2018-04-22

Du som är osäker om detta berör dig eller vill veta om du verkligen är antecknad som gravrättsinnehavare kan kontakta församlingsexpeditionen:

Telefon: 0157-20052
Epost: Dunker-Lilla Malma församling
Besöksadress: Tingsgatan 1

Expeditionen har öppet vardagar kl. 10.00-12.00

Vi söker gravrättsinnehavare, se pdf-fil här!