Barnverksamheten aktiviteter vår, sommar och inför hösten 2020

Det är mycket som ändras och är osäkert men vi fortsätter att träffas så länge det går. Vi kommer att ha våravslutning den 4-5-6-8 maj. Onsdag 17 juni bjuder vi in till glassfest för er vid Kyrkans hus. Kyrkans dagkollo planerar vi för i augusti för skolåldrarna. Läs mer här i informationsbrevet från ledarna.

Information om vårens avslutning, sommar och hösten 2020.
Hej alla föräldrar, vårdnadshavare och barn i verksamheten.

NU NÄRMAR sig sommaren med ganska stora steg och därmed även avslutningen av våra aktiviteter för barn och unga. Den 4-5-6-8 maj är de sista dagarna med avslutning i varje grupp innan sommaruppehållet. Den årliga utflykten till Gröna Lund måste vi tyvärr ställa in på grund av covid-19.

____________________________________________________________________-

Onsdag  17 juni kl 13.00-15.00 GLASSFEST

för allla i barnverksamheten i Dunker-Lilla Malma församling.

Vi vill gärna träffa er alla samtidigt en stund i sommar så vi bestämde oss för att BJUDA ER ALLA PÅ GLASS!

kl 13.00-15.00 får ni komma till Kyrkans Hus. Vi samlas utomhus i trädgården på baksidan på gräsmattan där vi brukar vara. Vi kan prata, äta glass, pyssla med något litet. Ni som går på fritids (förskoleklass - åk 2)  blir hämtade på fritids som vanligt, vi måste få veta i förväg vilka som ska med så anmäl till Katarina via sms!

Ni som går i åk 3-4-5 kommer själva. Det är flera av er som inte har kunnat komma till oss så ofta under våren, denna eftermiddag kan ni få hämta erat pyssel och umgås lite. Då får ni också veta lite mer om vad vi ska göra i höst och när vi börjar igen.

VARMT VÄLKOMNA!

Katarina Uggla (tel 072-1662757) och Åsa Ingårda

____________________________________________________________________

EVENTUELLT kommer vi att erbjuda ett dagläger i sommar, detta är som ni säkert förstår helt beroende av vilka restriktioner som finns på grund av covid-19 (våra semestrar kan komma att påverkas och flyttas så vi vet inte i dagsläget om vi har möjlighet att genomföra daglägret). Lägret hålls i Dunker, vi vill att alla barn i församlingen ska kunna få träffa oss och det har tyvärr varit svårt för barnen i Dunker att delta i den verksamhet vi har under höst, vinter och vår. Vi kommer att lägga ut information på facebook och vår hemsida (svenskakyrkan.se/dunker-lillamalma) så håll gärna koll där!

I HÖST kommer vi starta våra verksamheter v 35 eller v 36. Då kommer det se lite annorlunda ut, grupperna kommer vara lite mer åldersblandade och tema-inriktade, förslagen just nu är Musik och Drama en eftermiddag, Pyssel och Skapa en annan eftermiddag, Miljö och Natur och en del andra alternativ.

Genomgående för alla grupper är att vi jobbar aktivt med gemenskap och inkludering, båda är viktiga värden för oss i Svenska Kyrkan. Har ni några egna förslag så kom gärna med dom!

Vi skickar ut inbjudningar, om ni inte får någon så kommer det finnas info på facebook och vår hemsida (svenskakyrkan.se/dunker-lillamalma)!

KATARINA kommer att fortsätta jobba med alla grupperna, Ingrid Glan kommer att finnas med i någon grupp och vem mer som kommer vet vi inte i dagsläget.

Vi som jobbat under våren med alla barnen önskar er alla en underbar sommar med bad, grillning, inte alltför intensiv solbränna och mycket lek!

Vi syns i höst igen!

Kyrkoherde Simon Johansson, Katarina Uggla, Åsa Ingårda, Ingrid Glan, Ove Frank och Ulla Bouvin