Tinna Nylander

Glad men saknad pensionär

Ett nytt steg i livet!

Den första februari 2023 gick jag i pension och jag vill härmed framföra ett stort TACK för de fina, nästan 17 år jag har haft förmånen att arbeta i Dörby-Hossmo pastorat!

Det har varit fantastiska år och så många möten i olika sammanhang med människor i alla åldrar;

Alla härliga barn i Musikleks/Pusselbits-grupperna som gett massor av glädje och energi.

De unga kloka och modiga konfirmander som jag träffat vid de olika roliga skidresorna jag fick vara med på.

De trevliga, och duktiga körsångarna i vuxenkörerna och flera olika körledare, som jag på min fritid tillbringat många övningar, uppsjungningar och körresor med, har gett mycket glädje.

De kloka, intresserade och alerta förtroendevalda och alla hjälpande volontärer med olika uppgifter t.ex. kyrkvärdar, kyrkbuss-chaufförer, Mellan himmel och jord-utdelare, kaffefixare med flera, som jag fått samarbeta med på olika sätt.

Fantastiska, gladsjungande och inspirerande pensionärer som jag fått lära känna i olika sammanhang, t.ex.  på Ord & ton på Smedby gård.

Mina oförtröttliga, engagerade, påhittiga arbetskamrater, som blivit ganska många olika personer under åren som gått. Tänk så mycket vi har upplevt, så mycket glädje och tokigheter, men också sorg och svårigheter som vi tagit oss igenom och stöttat varandra i.

Och så förstås alla pastoratsbor och andra som jag har haft kontakt med i olika sammanhang.
Samtal och möten i sorg och glädje, med frågor och synpunkter om allt mellan himmel och jord.

Allt gott till er alla!

Må Din väg gå dig till och mötes
och tills vi möts igen
må Gud hålla dig i sin hand