Other languages with Google Translate

doderhult Besöks- och postadress: Kyrkebyvägen 2, 57250 Oskarshamn Telefon: +46(491)10579 E-post till doderhult

Örtagården

En plats för alla

Ålder, nationalitet, arbetsför, sjukskriven, dagledig, arbetslös, glad eller ledsen spelar ingen roll - här ska alla känna gemenskap. Du väljer själv i vad, och hur mycket, du vill delta. Kanske vill du bara komma och dricka en kopp kaffe? Här får du vara dig själv utan att prestera något, en öppne plats dit du får komma och gå utifrån dina egna behov och önskemål.

Torsdagar 13.30-16.00
13.30 Andakt i Stillhetens kapell
14.00-16.00 Café i församlingshemmet med varierande aktiviteter så som allsång, föreläsning, samtal och fika. Det finns även möjlighet till trädgårdsarbete i vår Mariaträdgård som vi skapar tillsammans. Om du har får du gärna ta med dig blommor och örter från din egen trädgård.

"Med tiden hoppas vi bygga upp en plats tillsammans för både kropp och själ."

Monia Ivarsson

Direkt: 0491-18759