Other languages with Google Translate

doderhult Besöks- och postadress: Kyrkebyvägen 2, 57250 Oskarshamn Telefon: +46(491)10579 E-post till doderhult

Örtagården

En plats för alla - i Döderhult

Arbete i vår trädgård och kreativt skapande
går som en grön tråd genom rastplatserna:

Helande - Delande - Varandra - Givande

Ålder, nationalitet, arbetsför, sjukskriven, dagledig, arbetslös, glad eller ledsen spelar ingen roll - här finns plats för alla. Vi nyttjar gemenskapen, samtalen och tystnaden för att söka det ursprungliga och jordnära och komma ett steg närmare Gud. Alla deltar utifrån sina egna personliga förutsättningar för att finna sin rytm och balans i tillvaron. Varken ekonomi eller prestation ska vara ett hinder. Du väljer själv om du vill vara med hela eftermiddagen eller kanske bara komma en liten stund.

Torsdagar 13.30-16.00
13.30 Andakt i Stillhetens kapell