Praktisk info - konfirmation

Här hittar du packlistor, aktuella datum mm

Uppsaterat 19 maj 2022

Nu finns uppdaterad information här på sidan -se filern längst ned.
Vi har även skickat informationen via brev, breven bör ni ha senast måndagen 23/5
Grupperna är ännu inte klara -vi återkommer snaras möjligt.

Nu närmar vi oss sommaren och vårt konfirmationsläger!
Vi har tidigare meddelat att det är snävare avbokningsregler för lägergårdar och den vi har bokat på Gotland har stor efterfrågan.
Vi måste därför påminna om att vid avhopp efter 10 mars 2022 så blir ni betalningsskyldiga till en summa av 4800 kr för uppehället på lägergården.

Det här gäller endast vid avhopp. Konfirmation och konfirmationsläger i Djurö, Möja Nämdö församling är avgiftsfritt.

Självklart tycker vi detta är tråkigt att vi måste ha denna framförhållning.

Om konfirmanden vill hoppa av som vi SJÄLVKLART INTE HOPPAS PÅ, så måste  målsmans skicka ett mejl till Tommie senast 10 mars.

tommie.johansson@svenskakyrkan.se

Här kommer lite uppgifter som vi vill att ni gör när ni har tid.
Uppgift 1
Skriv ner om dina förväntningar på konfatiden.
Lägg brevet i ett kuvert om du har ett klistra igen och ta med när vi träffas fysiskt.
Brevet läggs i en mapp som du kommer få nästa gång  och det är bara du som skall läsa brevet när du har konfirmerats.

Uppgift 2
Intervjua en vän eller vuxen om tro.
Vad är tro?

Tror du på Gud?
Frågorna skall inte redovisas i storgrupp -dom läggs också i din mapp.
Frågor? hör av er till Tommie