Djurö, Möja och Nämdö församling

Djurö, Möja och Nämdö församling Besöksadress: Högmalmsvägen 4, 13973 DJURHAMN Telefon: +46(8)57154400 E-post till Djurö, Möja och Nämdö församling Webbplats

Internationella grupper

Svenska kyrkans Internationella arbete är ett viktigt arbete där alla kan bidra, med en gåva eller en praktisk insats.

I församlingen finns flera ideella medarbetare som jobbar för att samla in pengar till Svenska kyrkans internationella hjälparbete. Förr fanns Lutherhjälpen och Svenska Kyrkans Mission (SKM), men för några år sedan slogs dessa organisationer samman och blev Svenska kyrkan - Internationellt arbete. I Djurö/Möja/Nämdö församling har vi en engagerad grupp som främst jobbar med att stödja de stora insamlingsprojekten vi jul och påsk. Det internationella arbetet omfattar också SKUT, Svenska kyrkan i utlandet, som fyller en viktig funktion för alla svenskar som bor eller vistas utomlands.