Coronakrisen, coronavirus, virus, handdesinfektion, handsprit, alkogel, alcogel, hygien, händer, tvätta, covid-19

Med anledning av COVID-19

Vi kan tyvärr inte ses i gudstjänst, grupper och körer som vi skulle vilja pga. smittskyddsrestriktionerna. Se de uppdaterade ändringarna som gjorts. Vi får istället mötas i bön och omtanke, var och en på sitt håll, men samlade inför Guds ansikte.

Pga pandemin kan inte pastoratets grupper mötas och det blir ingen öppen verksamhet. Även musikarrangemang är inställda.

Gudstjänster

nya riktlinjer om max 8 deltagare, exklusive personal. Om du vill delta i en söndgsgudstjänst kl.11 ta kontakt med tjänstgörande präst.

Varje söndag kl. 18 firas en läst mässa eller gudstjänst med maximalt antal 8 deltagare utöver prästen. Detta för dig som vill ha möjlighet att ta emot nattvarden/bedja.

Se annonseringen för plats.

Dop- och vigselgudstjänster

Max 8 personer (exklusive personal)

Begravningsgudstjänster

Max 20 deltagare/sörjande (personalen räknas inte med i max 20)

Öppna kyrkor

Delsbo och Bjuråkers kyrkor är öppna för ljuständning, bön och pyssel vid ritbordet.
Kl. 9-15 måndag till fredag och kl. 10-19 söndag
Välkommen att sitta ner en stund.
Tänk på att hålla avstånd och inte vara
fler än åtta personer i kyrkorummet samtidigt.
Observera att det under fredagar kan pågå begravning.

Vi värnar om din och vår säkerhet

Du som vill besöka församlingsexpeditionerna eller kyrkogårdsexpeditionen, ring eller mejla för att boka tid.

Församlingens anställda medarbetare i tjänst kan kontaktas personligen på telefon och med e-post. Kontaktuppgifter

Du är inte ensam!

Känner du oro? Är du isolerad? Skulle behöva någon att prata med?
Då är du välkommen att vända dig till vår diakon och våra präster. Kontaktuppgifter