Vi söker en kyrkomusiker

Sista ansökningsdag 1 november 2020

Degerfors-Nysunds församling ligger i Karlstad stift, men hör samtidigt till Örebro län och ligger både i Värmlands och Närkes landskap. Här finns närheten till naturen men också stadsmiljön. I Degerfors kommun finns all grundläggande service och bra tågförbindelser.

Församlingen består av både tätort och landsbygd. Församlingsarbetet är fint uppbyggt under många år och präglas av närhet och gemenskap. I församlingen finns två kyrkomusiker som delar på det mesta, som utöver traditionella gudstjänster och kyrkliga handlingar också består av ett rikt körliv och nära samarbete med skolor och boenden i kommunen. Vårt arbete präglas av att vi gör saker tillsammans i arbetslaget, så vi hoppas du tycker om att arbeta i team.

I denna tjänst finns verksamheten med barn och ungdomar, så vi ser gärna att du trivs att arbeta med alla åldrar. Vid din sida i denna verksamhet har du vår pedagog.

Du som söker skall ha en kantorsexamen eller motsvarande.
Tillträde enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag 1 november 2020