Other languages with Google Translate

Kontakt

Degeberga-Everöds församling Besöks- och postadress: Skaddevägen 8A, 29731 Degeberga Telefon: +46(44)355450 E-post till Degeberga-Everöds församling

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Miniorerna

för barn från 6 år

Start 29 augusti 2018.

Vi träffas i Degeberga församlingshem.
Onsdagar 14.15-17.00. ( Det finns möjlighet att hämta barn vid Degeberga skola 14.00 när skoldagen slutar. Meddela detta vid anmälan.)

En grupp för barn som är 6 år och äldre.

I Minior-gruppen utforskar vi vad kyrkan står för och vad kyrkorummet kan användas till på ett roligt och lekfullt sätt och vi lär känna några av de personer som står omnämnda i Bibeln.
Vi sjunger och pysslar. Leker och knåpar. Spelar spel och teater.
Två gånger/termin medverkar vi i en mässa eller gudstjänst.

Anmäl dig till Församlingspedagog Diana Winqvist, se telefonnummer nedan. Du kan också anmäla dig genom formuläret här nedanför.

ANMÄLAN TILL MINJUN

Kontakt och information