Nyheter

Nyheter från Linde bergslags församling.

Prenumerera via RSS

Vecka 19

Publicerad

Vandring i Järleåns naturreservat och i Guldsmedshyttan. Gudstjänst på söndag och digitala sändningar. Här är en översikt över det som händer i församlingen under denna vecka, vecka 19.

Utökade tider för kontakt med diakon

Publicerad

Behöver du komma i kontakt med en diakon? Vi har nu utökat telefontider till diakon Ellinor. Varje tisdag klockan 9-17 svarar hon i telefon eller på mejl. Du kan boka tid för att hämta eller lämna kläder på klädbiblioteket i Guldsmedshyttan, eller för att bara prata om din situation.

Lekmannaledda gudstjänster i Ramsberg

Publicerad

Söndagen den 17 maj och den 31 maj bjuds det in till lekmannaledd gudstjänst i Ramsbergs kyrka. Det är några församlingsbor som tagit initiativet, och hälsar alla som vill vara med hjärtligt välkomna. Du behöver inte bo i Ramsberg för att delta.

100 gravar du måste se - app lanseras

Publicerad

”Ge dig ut på äventyr i Lindesbergs kommun. Om du tar dig tid att utforska kyrkogårdarna kommer du snart befinna dig på en tidsresa." Nu lanserar kommunen en gratisapp. På söndag blir det invigning.

Hur blir det i höst?

Publicerad

Hur blir det i församlingen i höst? Många ställer den frågan nu.

Lekmannaledd gudstjänst varannan söndag

Publicerad

Varannan söndag bjuds det in till lekmannaledd gudstjänst i Ramsbergs kyrka. Det är några församlingsbor som tagit initiativet, och hälsar alla som vill vara med hjärtligt välkomna. Du behöver inte bo i Ramsberg för att delta.