För barn & unga

Vi har aktiviteter för barn och ungdomar i alla åldrar. Öppen förskola (Kyrkis), barnkör, eftermiddagsaktiviteter för skolbarn, ungdomsgrupp, konfirmationsläsning samt olika lovaktiviteter och utflykter. Under den årliga Fest i Heby-veckan arrangerar vi en välbesökt barndag.

Litet barn bläddrar i en bok med stöd av mamma

Kyrkis

Kyrkis är vår öppna förskola för dig som är hemma med barn och vill träffa andra barn och vuxna för samvaro, fika, sång, lek och pyssel.

En grupp barn skriver på asfalt: Vår Fader, du som är i himlen.

Kyrkhäng

Vet du inte vad du ska göra efter skolan? Svaret heter Kyrkhäng! Kyrkhäng är en öppen verksamhet för dig som går i årskurs 4–6.

Barnkör

Vittinge församlings barnkör är tänkt för barn i årskurs 2–5. Vi träffas och övar en gång i veckan och sjunger ibland i gudstjänster. Välkommen att anmäla ditt barn!

Några pojkar i tonåren spelar kortspelet Uno.

Ungdomsgrupper

Vi har två ungdomsgrupper i samarbete med Västerlövsta pastorat, en för dig som går i årskurs 7 eller högre och en för dig som har fyllt 16 år. Vi umgås och lär känna varandra, pratar om aktuella ämnen och hittar på roliga saker. Något att äta får du också. Välkommen att anmäla dig!

Konfirmera dig!

Konfirmationen är ett erbjudande till dig som är nyfiken på livet och den kristna tron. Konfirmationstiden brukar vara en rolig och spännande tid med mycket skratt och prat. Den brukar bli ett minne för livet. En ny konfirmandgrupp startar i höst för dig som går i årskurs 8 eller 9!