Födelsedagsfest

Nyhet Publicerad Ändrad

Det råder en härlig stämning i Alvesta församlingshem denna eftermiddag i februari. De närmare 75 gästerna har bjudits till bords för att gemensamt fira Födelsedagsfest.

-Det här är ett trevligt arrangemang! säger Kerstin Bjers, en av dagens 80-års jubilarer!

Med välsmakande landgång, kaffe och tårta och med musikfrågesport, ledd av Malin Sandberg och Gunilla Erikson, råder en fin högtidsstund.

-Vi är många generationer som möts här i dag och jag vill tacka för en mycket trevlig eftermiddag, säger Eivor Zetterberg, 75-års jubilar.

Dagen till ära fanns också Hanna Karlsson 103 år, äldst i Alvesta församling, på plats med sin dotter Ingegerd 83 år.

FAKTA: Fyra gånger om året bjuder Alvesta församling till födelsedagsfest. Då välkomnar vi alla som det kvartalet fyller 70, 75 och så vidare med en personlig inbjudan. Under högtidliga former bjuder vi på landgång, kaffe och tårta och underhållning. Personlig inbjudan sänds ut inför varje tillfälle.