Sopplunch

Avnjut en sopplunch tillsammans med andra i Munkfors församlingshem.

Onsdagar kl.12.00, Munkfors församlingshem
Vårterminen v. 3-20

”Vilken soppa! Det var nog bästa soppan hittills…” så vittnar många av de soppälskare som kommer varje onsdag till församlingshemmet i Munkfors.

Att alla är välkomna är inte bara tomma ord utan en verklighet som man upplever med alla sinnen när man får känna doften av kryddorna i soppan som lagas och delas ut av frivilliga, när en av dem frågar: ”Får det vara en tallrik till?” och när man hör hur människorna samtalar med varandra vid de runda borden under den gemensamma måltiden.

Att äta tillsammans är mer än bara näringsintag, det är en upplevelse av gemenskap bland många olika människor. De flesta lämnar ett bidrag på 20 kronor, medan några är glada för en varm måltid för dagen utan att ha råd att betala för det.

Du är inte för rik eller för fattig, inte för mätt eller för hungrig, inte för ung eller för gammal, inte för from eller för okyrklig för att vara välkommen till nästa sopplunch i Munkfors församlingshem, varje onsdag mellan 12.00-13.00

Hjärtligt välkommen!

Fler verksamheter samma dag

En vuxen och ett barn lägger pussel tillsammans.

Öppet hus

En generationsövergripande verksamhet som riktar sig till alla åldrar där du kan komma och gå som du vill under öppettiden. Olika aktiviteter avlöser varandra. Hit kan du bland annat komma för att prata, läsa, pyssla, leka, fika och umgås med andra.

Sittgympa

Sittgympa är ett enkelt gymnastikprogram som utförs sittande på en stol. Mjukar upp och förebygger stela kroppar.