Kyrkcentrum i Bålsta
Foto: Sofi Sandström

Magdalenakyrkan och Kyrkcentrum

Är en central mötesplats i pastoratet, här bedrivs många olika verksamheter.

Här ligger Magdalenakyrkan Kyrkcentrum

En mötesplats för alla åldrar

Välkommen in! Här finns expedtion, café, kansli, bibliotek, verksamheter och aktiviteter för barn, unga och äldre. I Magdalenakyrkan firar vi gudstjänst flera gånger i veckan, på svenska och finska. Se kalender för detaljer och under flikar för verksamheterna med barn och vuxna. Magdalenakyrkan och Kyrkcentrum är också en plats med mycket musik, de flesta av våra körer övar här. På tisdagar från höst till vår har vi sopplunch med dagens soppa, bröd, kaffe och kaka, för 50 kronor per person.

Vi hyr ut möteslokaler. Trådlöst nät finns

Se kontaktuppgifter nedan. Behöver du tillgång till trådlöst nät så säg till när du bokar. Då får du en engångs-inloggning när du kommer. Dator/sladdar står ni för själva.

En liten soffgrupp finns på kyrktorget, sitt gärna ner en stund. Böcker, tidningar och broschyrer finns tillgängliga, särskilt i Jesajarummet strax bredvid. Det finns Fairtrade-varor och böcker till salu till höger om garderoben.

 

Magdalenasalen i Kyrkcentrum

Magdalenakyrkan & Kyrkcentrum

Västerhagsvägen 15, Bålsta

Orgeln i Magdalenakyrkan Kyrkcentrum

Byggd 1986-87, av Walther Thür.

Artikel och bild från när Kyrkcentrum invigdes 1 september 1980

Historien om Kyrkcentrum

Så började det.... År 1980 bildades en kommitté i Övergrans kyrkliga samfällighet, det hette vi innan vi blev Håbo pastorat. Kommittén kom till för att utreda behovet av nya lokaler.

    Pastorsexpeditionen

  • Expeditionen Susanne Petersen

    Expeditionen Susanne Petersen

    Mer om Expeditionen Susanne Petersen

    Expeditionen öppen vardagar 9-12, 13-15 Växeln öppen vardagar 8-16 Kyrktaxi bokas senast fredag kl 11 Adress Västerhagsvägen 15, Box 194, 746 24 Bålsta

  • Marianne Toikkanen

    Marianne Toikkanen

    Håbo pastorat

    Assistent

    Mer om Marianne Toikkanen

    Förvaltningsassistent som arbetar med bokning av dop, vigsel, välsignelse, begravning, dopkalas, minnesstund och möten i församlingshemmen. Telefontid måndag- torsdag kl. 09-12, 13-15, fredag kl. 09-12