Medlemmar i en barnkör står och sjunger i en kyrka.
Foto: Kristin Lidell /Ikon

Barnkörer

Sjunga i kör handlar inte bara om låtar och musik utan minst lika mycket om kompisar, skratt och skoj och gemenskap. Klicka på körens namn nedan om du vill veta mer eller skicka in en anmälan.

miniklubben

Tisdagskul

För barn åk F-1. Vi sjunger, lär oss om Gud, pysslar och fikar. Vi övar också in en musikal och medverkar i gudstjänster för små och stora. Hålta församlingshem, tisdagar kl. 12.40-14.00.

Näktergalningarna

För barn i åk. 1-3. Jörlanda församlingshem onsdagar klockan 14.30-15.30. Tillsammans sjunger vi låtar som får hjärtat att bulta och kroppen att svänga. Givetvis leker vi också! När vi medverkar i gudstjänsterna har vi ett härligt kompband. Ofta blir det även dans till låtarna. Musikal och drama händer det också att vi gör. Vi åker på höstläger med Joy i september. Möjlighet till hämtning och lämning vid Jörlanda skola. Bor du i Stora Höga och vill hänga på så passar Västtrafiks busstider. Välkommen med din anmälan!

minidraget

Minidraget

För barn i åk. F-2. Solberga församlingshem torsdagar 16.15-17. Vi sjunger, spelar och övar in en minimusikal. Välkommen med din anmälan!

Sånggruppen JOY

Sånggruppen JOY

För barn i åk. 4-6. Onsdagar 16.00-17.00 i Jörlanda församlingshem. Vi vill ta vara på barnens sångglädje och främja en naturlig röstutveckling. I kören blir det allt från poppiga låtar till lite mer klassiskt. Lek hinner vi också med. Ibland gör vi drama eller musikal. När vi sjunger i gudstjänsterna har vi ett kompband. Vi åker på höstläger med Näktergalningarna i september. Välkommen med din anmälan!

Musikalkören

Musikalkören

För barn i åk. 3-6. Här får du öva dig i att sjunga, agera och att jobba i grupp. Musikalkören träffas i Solberga församlingshem, tisdagar kl. 14.30-16.30. Möjlighet till hämtning vid Tunge skola.

maxiklubben

Tisdax

För barn åk 2-4. Vi fikar, sjunger, lär oss om Gud, pysslar och spelar pingis, m.m. Vi övar också in en musikal och medverkar i gudstjänster för små och stora. Hålta församlingshem, tisdagar kl. 14.00-16.00.

Kyrkor och mötesplatser

Solberga pastorat har fyra kyrkor. Heliga rum för bön och eftertanke, där man kan finna stillhet och ro, och känna historiens vingslag.

Hitta hit

Här finner du adresser och telefonnummer till expeditionen, våra kyrkor och församlingshem.

Kontakta oss

Vill du boka ett dop, gifta dig, prata med en präst? Har du frågor om gravar eller undrar något om vår verksamhet? Välkommen att höra av dig till oss!