Foto: Alex Giacomini/Ikon

Konfirmation

Är du född 2009 och vill uppleva ett roligt år där vi pratar om stort och smått och lär oss om kristen tro? Anmäl dig till konfirmation! Här hittar du de tre konfagrupper som finns här i Torsby pastorat. Nytt för läsåret 2023-2024 är Gamingkonfirmander!

 

Vi har väl alla tänkt tankar som: Hur ska jag våga vara mig själv? Köra mitt eget race? Leva för dem jag älskar? Aldrig stanna? Upptäcka världen? Hitta hem? 

Du vet väl om att du är värdefull, att du är viktig här och nu, att du är älskad för din egen skull, för ingen annan är dom du.

Svensk Psalm nr 791

Det finns många frågor men inga färdiga svar i livet. Det är inte alltid lätt att hitta sin väg i livet, hur vet man egentligen vem man är och vad man vill?

Under konfirmationstiden får du möjlighet att prata om vad du tycker är meningen med livet och hur man gör för att hitta sin egen väg. Du får veta mer om hur lika och olika vi tänker, får möjlighet att ta reda på vad kristen tro handlar om och möta andra som tror och tvivlar på Gud.

Men att konfirmeras handlar inte bara om att diskutera. Det handlar också om att träffa nya kompisar och uppleva roliga och spännande saker tillsammans.

Du behöver inte tro på Gud eller kunna något om kristen tro för att anmäla dig. Du behöver inte heller vara döpt. Du är välkommen hit för att undersöka om detta är något för dig.

Konfagrupper i Torsby pastorat:

Gamingkonfirmander

CS Go, Fifa, Sims eller Monopol? Hur kan det höra ihop med Gud och tro? Häng på vår nya konfagrupp i höst! Läs mer.

Kreativa konfirmander

Vad betyder det egentligen att vara kreativ? Här upptäcker vi Gud och livet med alla sinnen. Läs mer.

Sommarkonfirmation med segling, Marstrand

Vill du konfirmera dig, men har fullt upp under läsåret? Då passar denna sommarkonfirmation perfekt! Läs mer.