Foto: Johannes Frandsen /Ikon

Musik och körer

Sången och musiken är en viktigt del i församlingens liv. Oavsett om du sjunger i någon av församlingens körer, spelar ett instrument eller njuter av en konsert med duktiga musiker är du med och deltar i musiken under.

Aktuella musikarrangemang

Från Bach till Utbult

Fredag 26 april bjuder Urban Lundström och Olof Karlström på blandad lunchmusik i Nyåkers kyrka. Matiga smörgåsar finns att köpa på plats.

Musikverksamhet

Noter som sjunger tillsammans.

Allsång i Rundviks kyrka

De populära allsångskvällarna i Rundvik har närmast blivit en tradition – kom med och sjung du också!

Nordmalings gospel

Gospel som musikgenre behöver ingen närmare presentation och äntligen finns det nu en fast gospelkör även i Nordmaling. Du är varmt välkommen att var med och tillsammans får vi dela det glada budskapet med underbar musik.

Vox Humana

Bor du i eller omkring Nyåker och Hörnsjö är det här kören för dig (självklart är du välkommen även om du bor någon annanstans).

Vokalgruppen

Det här är den klassiska kören i Nordmaling som bjuder på fler musikaliska utmaningar för dig som sångare.

Rofyllt - 35 minuter lugn musik

Lämna vardagsstressen för en stund. Första onsdagen i varje månad har du möjlighet att njuta av en stund lugn orgelmusik i Nordmalings kyrka

Barn som sjunger och gör rörelser.

Barnkören Sångbubblorna

Älskar du att sjung och uppträda och går i årskurs 1–3? I så fall är det här barnkören för dig!

Tillfälliga körer

I Nordmalings församling finns det återkommande tillfälliga körer och projektkörer. Det kan vara övningar inför en stor helg eller vid ekumeniska gudstjänster eller körer med en annan repertoar, till exempel gospel eller pop. Körerna annonseras på affischtavlorna och i annonsblad/tidningar när det är dags. Detta är en möjlighet för den som har svårt vara med i regelbunden körverksamhet eller vill testa något nytt.

Musiker och körledare