Konfirmation i Sörbykyrkan

Sörbykyrkan erbjuder en konfagrupp som träffas på torsdagar och åker på en skidresa i februari. Under året åker ni dessutom på två helgläger. Välkommen!

Den här gruppen startar 18/9 i Sörbykyrkan. Konfirmationsgudstjänsten, den stora finalen, firas i maj. Du behöver inte själv tro på Gud eller kalla dig kristen för att anmäla dig – många brukar ha ganska liten erfarenhet av kyrkan när man börjar.

Jag vill veta mer/och eller anmäla mig till:

Torsdagsgrupp med skidläger Sörbykyrkan

Sörbykyrkan är en distriktskyrka inom Svenska kyrkan, Almby församling, som samverkar med missionsrörelsen EFS. Almby församling har ytterligare en konfirmandgrupp – Film & lägerkonfa – som är helt kostnadsfri.

Sebastian, Rasmus Tobias och Robin, konfirmander i Sörbykyrkan

Sebastian, Rasmus Tobias och Robin, konfirmander i Sörbykyrkan Foto: Ulla-Carin Ekblom

Foto: Carl-Johan Dahl

Rasmus, konfirmand i Sörbykyrkan

Rasmus, konfirmand i Sörbykyrkan Foto: Ulla-Carin Ekblom

Kolla in vad Rasmus från Sörbykyrkan och några av våra andra konfirmander från 2013-2014 tyckte om sin konfatid.