Svenska kyrkan Besöksadress: Sysslomansgatan 4, Uppsala Telefon: 018-169600 E-post till Svenska kyrkan

Här kan du konfirmeras!

Du väljer själv i vilken församling du vill konfirmeras. Många väljer ett alternativ som finns nära där de bor och där de har sina vänner. Men du kan bo i Östersund och konfirmera dig på Gotland.

Vill du gå i konfirmation en gång i veckan under ett skolår eller kanske på ett läger under några sommarveckor? Sverige är indelat i 13 stift och på stiftens webbplatser hittar du konfirmationsalternativ eller information om var du kan vända dig för att få veta mer.

Länkar till stiftens information om konfirmation och konfirmationsläger

Vad kostar det att konfirmeras?

Att konfirmera sig i sin hemförsamling kostar ingenting. Du kan också välja att ett längre konfirmationsläger med en speciell inriktning och det kostar pengar. Då får du med dig en konfirmandpeng från din församling, som ett bidrag.

Läger med olika inriktning

Här finns länkar till några konfirmationsläger med olika inriktning.

Konfirmation på teckenspråk
Läger på teckenspråk

Konfirmation på samiska
Läger på samiska

Konfirmation och språkresa
STS Konfirmation
Konfirmation i Los Angeles
Stockholms stift - välj din konfirmation
Göteborgs stift - språkresor

Konfirmation och segling
Göteborgs stift - segling

Hittar du inte det du söker?

Du är alltid välkommen att höra av dig till församlingen med dina frågor.

hitta din församling

Du kan enkelt hitta vilken församling du bor i genom att gå till sidan Sök församling och skriva in din adress.

Du kan även ställa dina frågor till Svenska kyrkans informationsservice
E-post: Nationella sidor