Foto: Ulla-Carin Ekblom

Konfirmation i Nikolai församling

Född 2010? I år startar två spännande konfirmationsgrupper i S:t Nicolai kyrka i centrala Örebro. Populära Äventyrskonfa – och Teckenspråkig konfa med konfirmander från hela Sverige!

Alla konfirmationsgrupper är helt kostnadsfria, även resor och läger! Välkommen att läsa mer om grupperna och upplägget. Du anmäler dig här på webben.

Äventyrskonfa Nikolai

Livet är ett äventyr – och konfatiden ett viktigt steg på vägen. Vi har snack om livet, leker, åker på läger och våren 2025 åker vi på ett gemensamt, lite längre äventyr: En resa till södra Tyskland där vi bland annat kommer besöka EU-parlamentet!

Teckenspråkig konfa

Hösten 2024 startar en ny konfagrupp i Örebro. Den är helt på teckenspråk och du är varmt välkommen att anmäla dig var du än bor i Sverige. Konfan är gratis och ska inte kosta något. Dina resor till Örebro betalas av Svenska kyrkan.

Du kanske också är intresserad av:

Född 2010? Vi startar flera nya konfagrupper i Örebro i höst!

Har alla samma chans? Finns Gud? Är det du som bestämmer hur du ska leva ditt liv? Får man tycka vad man vill? Stora frågor kräver stora svar. Vilka är dina? Hösten 2024 startar vi flera nya konfagrupper med olika teman i Örebro. Konfirmation är inte som du tror.

Allt om festen ”Inte som du tror” i Örebro 24 maj med Lisa Ajax

I år arrangeras konfirmandfesten ”Inte som du tror” för tolfte gången. Årets huvudartist är Melloaktuella Lisa Ajax! Festen vänder sig till både nuvarande konfirmander och till de ungdomar som ska börja åttan i höst. Platsen är S:t Nicolai kyrka. Inbjudan till festen skickas hem i början av maj.

Vilken konfatyp är du?

Pratglad, gamer, energisk... Det finns ingen ”mall” som du måste passa in i för att börja i en konfagrupp hos Svenska kyrkan i Örebro. Här kan du träffa några av våra konfirmander och kolla vad de tänkte innan – och hur det blev. Konfirmation är inte som du tror.

Nikolai församling

Nikolai församling
Adress:
Nikolaigatan 8
702 10 Örebro

Telefon: Informationsservice: 019-15 45 00
öppet mån–fre 9–16. Lunchstängt mån-fre 12–13.

E-post: orebronikolai.forsamling@svenskakyrkan.se

Kontaktlista med alla medarbetare i Nikolai församling

Till Nikolai församling på Facebook

Församlingens kyrka:
S:t Nicolai kyrka