Svenska kyrkan i Örebro

Svenska kyrkan i Örebro Besöksadress: Storgatan 27, 70363 Örebro Telefon: +46(19)154500 E-post till Svenska kyrkan i Örebro Webbplats

Söndagsskola i Almby församling

Välkommen till barnens egen gudstjänst i söndagsskolan i Almby kyrka och Den gode herdens kapell! Under sommaren gör söndagsskolan uppehåll. Välkomna åter v 35 (4 sept)

Almby kyrka

Varje söndag under terminerna är det söndagsskola för barn ca 5-12 år i Almby kyrka under högmässan. Yngre barn är välkomna att vara med tillsammans med förälder. Vi träffas i kyrkan och går sedan till församlingshemmet. Vi lyssnar till en bibelberättelse, sjunger, leker eller pysslar tillsammans.

Ingen söndagsskola vid familjemässa.

Den gode herdens kapell, Brickebacken

Varannan söndag (ojämna veckor) klockan 16.00, när det är gudstjänst i Den gode herdens kapell, är det också söndagsskola!

Medan ni föräldrar får sitta ned och delta i gudstjänsten går barnen ifrån en stund för att ha sin egen gudstjänst med spännande bibelberättelser, sång, lekar eller pyssel.

Ca 3-12 års ålder. Ingen söndagsskola vid familje- eller sånggudstjänster för små och stora.

Ingen avgift eller anmälan - alla är välkomna!

Som barnfamilj är ni alltid välkomna till våra kapell och kyrkor. Vi har barnböcker, pussel eller annat att pyssla med i kyrkbänken om barnen vill. Fråga våra vaktmästare eller kyrkvärdar så hjälper de er.

Almby församling

Adress:
Almbyvägen 4,

(informationsservice, öppet mån-tor 9-17, fre 9-16)

E-post: Almby församling

För direktkontakt med församlingsexpeditionen i Almby: Ring telefon 019-15 46 77

Kontaktlista med alla medarbetare i Almby församling

Till Almby församling på Facebook

Församlingens kyrkor: