Svenska kyrkan i Örebro

Svenska kyrkan i Örebro Besöksadress: Storgatan 27, 70363 Örebro Telefon: +46(19)154500 E-post till Svenska kyrkan i Örebro Webbplats

Solliden

Svenska kyrkan i Örebro äger och driver en gård för läger, kurser och konferenser som har ett underbart läge vid sjön Långens strand. Varmt välkommen till Solliden, bara 13 km från centrala Örebro.

Läget är perfekt och möjligheterna oändliga. Närheten till Örebro gör att Solliden passar lika bra för dagsutflykt, dagkonferens, kick off och fest som för en lite längre vistelse med övernattning. Vi har både rum med hotellstandard och rum som passar för lägerboende.

En lugn, avkopplande miljö med KRAV-certifierad restaurang

Solliden tar emot gäster från företag, organisationer, kyrkor och privatpersoner. Omtanke, kvalitet och ett rättvise- och miljöperspektiv genomsyrar allt vi gör. Sedan hösten 2015 är Sollidens restaurang KRAV-certifierad.

Tillgänglighet

Solliden ligger i ett kuperat område och är handikappsanpassat med asfalterade gångar mellan husen och  ramper till entréerna .

Aktuellt från Svenska kyrkan i Örebro