Dopbilder

Här ser du de senaste dopen

Anton Leif Vilhelm Jäderkvist döptes i Bjurtjärns kyrka den 16 januari av Gunnel Blomgren. Föräldrarna heter Jimmy Jäderkvist och Ann-Sofie Gren. Faddrar är Liselotte Gren och Daniel Jäderkvist. Storasyster heter Wilma.

Jennie Felicia och Sonny Viktor döptes den 19 december i Bjurtjärns kyrka av Gunnel Blomgren

Levida Sandra döptes i Storfors kyrka den 5 december. Föräldrarna heter Stefan Sylvén och Sandra Svensson. Sebastian Svensson och Anna-Maj Eriksson är faddrar och Elsie Schwab Hollsten är doppräst.

Novah Kerstin Linnéa döptes i Lungsunds kyrka den 21 november. Föräldrarna heter Kristofer Lambertsson och Nicole Laine. Faddrar är Peter Pettersson, Angelica Laine och Miranda Hell. Doppräst är Gunnel Blomgren

Gustav Victor döptes den 7 november i Bjurtjärns kyrka. Föräldrarna heter Arvid Kindroth och Emily Godfrey. Mattias Gustavsson och Frida Henriksson är fadder. Doppräst är Gunnel Blomgren

Milean Zen Roger döptes den 7 november i Bjurtjärns kyrka av Gunnel Blomgren. Föräldrarna heter Sebastian Thorin och Matilda Lindblom. Jonathan Thorin är fadder.

Alice Cecilia döptes i Lungsunds kyrka den 7 november. Föräldrarna heter Daniel Ek Rosén och Emelie Henriksson. Mattias Rosén och Viktoria Olsson är faddrar. Doppräst är Gunnel Blomgren

Saga Linnéa Maria döptes den 24 oktober i Bjurtjärns kyrka. Föräldrarna heter Joel Broman och Emmelie Lundkvist. Faddrar är Lina Broman och Andreas Lundkvist. Gunnel Blomgren är doppräst.

Annie Sjögren

Annie Sjögren döptes i Bjurtjärns kyrka den 12 september 2015. Fr v faddrarna Johan och Linda Ekberg, föräldrarna Peter Sjögren och Marie Gustavsson med dopbarnet Annie, doppräst Elsie Schwab Hollsten

Den  25 april döptes Almida Linnéa Kerstin i Lungsunds kyrka av Gunnel Blomgren. Föräldrarna heter Claes och Jessica Svensson. Faddrar är Jennifer Jönsson och Thomas Holmén. Storebror heter Sackarias.

Den 30 maj döptes Wilma Maja-Lisa i Lungsunds kyrka av Elsie Schwab Hollsten. Föräldrarna heter Conny Lindberg och Louise Olsson. Faddrar är Adam Nilsson, Emelie Johansson och Amanda Lindberg.

​Leon Hansen döptes den 13 juni i Lungsunds kyrka av Gunnel Blomgren. Föräldrarna heter Johan Hansen och Renée Andersson.

Philip Karl Otto döptes i Bjurtjärns kyrka den 19 juli av Gunnel Blomgren. Föräldrarna heter Gustaf och Emelie Högstedt. Storebror heter Villiam.

​Alwa Astrid Olga döptes i Lungsunds kyrka den 8 augusti. Föräldrarna heter Martin Sparvman och Marie Olsson. Faddrar är Malin Olsson och Madelene Olsson. Elsie Schwab Hollsten är doppräst.

Leo Ossian döptes i Lungsunds kyrka den 23 augusti. Föräldrarna heter Daniel Sköld och Johanna Thornberg. Moa Sköld och Morgan Sköld är faddrar. Med på bilden är också systrarna Tyra, Noel och Vilda. Doppräst är Gunnel Blomgren.

Den 6 september döptes Thyra Viola Elisabeth i Lungsunds kyrka av Gunnel Blomgren. Föräldrarna heter Josefine Cederberg och Kristofer Holmström. Faddrar är Filippa Jorin och Sonny Holmström.

Elma döptes i Bjurtjärns kyrka den 12 september av Elsie Schwab Hollsten. Föräldrarna heter Daniel Lindefelt och Caroline Karlsson. Sandra Johansson och Louise Lindefelt är faddrar.

Tindra Marina Helene döptes i Lungsunds den 26 september. Föräldrarna heter Henric Wall och Mia Tiukuvaara. Faddrar är Tobias Sjöberg och Mikaela Tiukuvaara. Doppräst är Elsie Schwab Hollsten.