Svenska kyrkan i Örebro Besöksadress: Storgatan 27, 70363 Örebro Telefon: +46(19)154500 E-post till Svenska kyrkan i Örebro Webbplats

Olaus Petri församling

– kyrkan på norr i Örebro!

Du hittar Olaus Petri vackra, nygotiska kyrka på Storgatan, på norr i Örebro. Kontinuitet, nyfikenhet och dialog är ledorden som genomsyrar allt vi gör i Olaus Petri församling – från vår omtalade kör- och musikverksamhet till gudstjänsterna, Pappis, öppen förskola, konfirmand- och ungdomsverksamhet, soppluncher och allt annat vi gör. Varmt välkommen till oss.

Aktuellt från Svenska kyrkan i Örebro

Olaus Petri Församling

Olaus Petri församling
Församlingsexpeditionen

Olaus Petri kyrkogata 4,

E-post:
Örebro Olaus Petri församling

För bokningar mm. ring informationsservice
tfn. 019-15 45 00.

Kontaktlista med alla medarbetare i Olaus Petri församling

Olaus Petri kyrka
Storgatan 40, Örebro
Kyrkan är öppen tis, ons, fre 10.00-15.00, tors 10.00-19.00 Samt under helgerna i samband med gudstjänst

Högmässa: söndag 10.00
Veckomässa: onsdag 7.30, torsdag 18.00
Morgonbön: vardagar utom onsdag 8.00
Heliga danser: jämn tisdag 18.30 (under terminerna)

Plan över kyrkan (pdf)

I Olaus Petri församling bor drygt 21.500 människor. Den är belägen i norra Örebros centralare delar. Församlingen ligger inom Örebro kontrakt och Strängnäs stift i Svenska kyrkan.

Läs mer om Olaus Petri församling