Församlingssalar

Sundbybergs kyrka

Församlingssalen i Sundbybergs kyrka rymmer 60 personer och det går bra att låna den i samband med kyrklig förrättning. Komplett kök med micro, diskmaskin, vattenkokare, spis/ugn, kyl/frys, porslin, kaffebryggare.
Borden i salen är 130x100 cm.
Mellan kyrksalen och församlingssalen finns en ljudisolerad vikvägg i glas.
Du disponerar lokalen i tre timmar efter förrättningen.

Duvbo kyrka

Församlingssalen i Duvbo kyrka går bra att låna i samband med kyrklig förrättning. Lokalen rymmer 50 personer. Komplett kök med micro, diskmaskin, vattenkokare, spis/ugn, kyl/frys, porslin, kaffebryggare.
Borden i salen är 150x80 cm.
Du disponerar lokalen i tre timmar efter förrättningen.

Grupprum och lokaler

I våra verksamhetslokaler träffas allt från spädbarn till gamla i våra olika grupper och verksamheter. Våra lokaler Lammet, biblioteket och ungdomslokalen ligger i Församlingshuset på Prästgårdsgatan 11, Sundbyberg. Lokal Krubban ligger på Stallgatan 28 i Stora Ursvik.

Några av våra verksamheter i Krubban (Ursvik)

En liten pojke har en skallra i munnen.

Föräldrabarn-träff, drop in

Välkomna till Krubban på Stallgatan 28 i Ursvik. Här har vi öppna föräldrabarn-träffar utan föranmälan. Alla är välkomna till lek, fika och sångstund.

En liten flicka sitter på golvet med en leksak i handen framför en vuxen.

Fredagsmys i Ursvik

Välkomna att fira Fredagsmys på Krubban i Ursvik!

Vardagsfrid - Kristen retreat

På en retreat står själen och andligheten i centrum. Vardagsfrid är våra retreatkvällar i lokalen ”Krubban” i Ursvik.

Några av våra verksamheter i Lammet, ungdomslokalen och biblioteket (församlingshemmet)

Föräldrabarngrupp

För barn 0-1,5 år med föräldrar. Vi träffas en gång i veckan i våra grupper, under terminstid på Lammet i församlingshemmet på Prästgårdsgatan 11 i Sundbyberg. Då blir det lek, fika och gemensam sång- och rytmikstund.

Konfirmation

De flesta som konfirmerats är helt överens. "Det bästa med konfirmandtiden var att få nya vänner för livet". Det, en massa roliga upplevelser och att prata om det som verkligen betyder något.

Bildtolkning: Illustration av en kvinna klädd i grönt

Samtalsgrupp om sorg

Sorg när någon gått bort kan se så olika ut men nästan alltid hjälper det att dela den med andra. I en samtalsgrupp kring sorg möter du andra i liknande situation. Genom att sätta ord på känslorna kan du få kraft att gå vidare.

Några av våra verksamheter i Lillkyrkan (Sundbybergs kyrka)

Livet och Bibeln

Samtalsgrupp med bibelstudier. Det finns inga krav på förkunskaper eller trosvisshet. Du är välkommen som du är - troende eller tvivlare, nybörjare eller bibelkunnig.

Träna andlig bålstyrka med oss!

På våra träningspass för Andlig bålstyrka får du släppa taget om det som stör för att i stället släppa in medkänsla och tacksamhet.