Svenska kyrkan Besöksadress: Sysslomansgatan 4, 753 10 Uppsala Telefon: 018-169600 E-post till Svenska kyrkan

Gå på folkhögskola

Att gå på folkhögskola kan öppna många vägar. Du kanske vill läsa in behörighet för högskola eller utveckla ett intresse eller pröva en tanke med sikte på jobb? Runt om i Sverige finns folkhögskolor med anknytning till Svenska kyrkan.

Två glada tjejer sitter i en soffa med instrument.
Bild: Josefin Casteryd/Ikon

Livet på folkhögskolan

På folkhögskolan möts olika människor, kulturer, livsvillkor och intressen. Det är i samtalet mellan alla dessa som nya insikter skapas och som du får växa tillsammans med andra.

Läs mer om livet på folkhögskolan och ta del av det utbud som finns.